Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?

Subiectul din aceasta saptamana va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

In general, intalnirea karmica este confundata cu intalnirea cu sufletul pereche. O intalnirea karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche.

Rolul unei intalniri karmice este sa va ravaseasca emotional si sa va schimbe viata intr-o masura mai mare sau mai mica si intr-o anumita perioada. Fiind o intalnire cu scop karmic, nu va reintalniti doar sa va spuneti Buna ziua. Sa nu va imaginati ca se petrec atatea coincidente si eforturi pentru a va programa intalnirea doar ca sa puteti sa ziceti ca v-ati revazut. Unul din voi doi ii va schimba viata celuilalt, sau amandoi unul altuia, in functie de datoria karmica.

Cealalata persoana va poate ajuta o perioada sau va poate produce suferinta, depinde de karma adusa. Este posibil ca datorita acelei intalniri karmice sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este UNIC. Dar sa va lamurim care este diferenta intre intalnire karmica si sufletul pereche:

Cum identificam sufletul pereche?

Intalnirea cu sufletul pereche prezinta toate aspectele unei intalniri karmice, de aceea se si confunda atat de usor, insa sunt cateva ”amanunte” in plus. Putem spune ca intalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica.

Cand va intalniti sufletul pereche, vet observa de asemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate, puteti fi voi insiva. Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intalnire karmica.

Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeuna o compatibiliate buna.

Natura si durata relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc in dezvoltarea persoanala. De aceea, daca intr-o relatie el se dezvolta alaturi de ea, dar ea se sacrifica si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, atunci cei doi nu sunt suflete pereche.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc