Setari Cookie-uri

Astrologie: 3 sfaturi pentru atunci cand vei fi mama

Trei sfaturi esentiale pentru viitoarele mamici pentru a-si sustine, incuraja si motiva copilul in functie de zodia sa.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Trei sfaturi esentiale pentru viitoarele mamici pentru a-si sustine, incuraja si motiva copilul in functie de zodia sa.

COPILUL DIN ZODIA BERBEC

1. Copilul din zodia Berbec este guvernat de Marte si are nevoie de multa libertate de miscare. Lasati-l(o) sa exploreze mediul inconjurator si nu va necajiti daca nu are grija de hainute. Este un copil activ si plin de energie.

2. Este important sa aveti incredere in copilul din zodia Berbec. Acest copil are curajul de a incerca lucruri noi si poate deveni suparat si ursuz daca nu aveti incredere in capacitatile sale.

3. Competitiile ii fac bine. Cu siguranta nu vreti ca micutul(a) dumneavoastra sa sufere de pe urma unui esec, insa daca respectati regula numarul 2 (a avea incredere in capacitatile sale) atunci veti descoperi ca acest copil poate foarte multe. Este indicat sa faca un sport si sa il(o) lasati sa mearga la competitii / concursuri.

COPILUL DIN ZODIA TAUR

1. Zodia Taur este un semn de pamant, de aceea acest copil are nevoie de sinceritate si explicatii practice. Povestile menite a prezenta realitatea in culori frumoase nu sunt potrivite pentru acest copil, care intelege repede ca este vorba despre evitarea adevarului. Daca nu sunteti sinceri, isi va pierde increderea in parinti pentru totdeauna.

2. Este important sa ii dati ocazia sa isi dezvolte aptitudinile artistice, deoarece acest copil este nascut sub influenta lui Venus. Inscrieti-l(o) la un curs de pictura, de muzica sau de dans in functie de abilitatile sale.

3. Are nevoie de vorbe bune, fiind sensibil(a) la critici. Chiar daca a facut lucruri rele, nu exagerati cu pedeapsa. Nu veti obtine decat un copil si mai incapatanat. Veniti cu solutii pentru a-l ajuta sa vada cum poate repara respectiva greseala facuta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc