Setari Cookie-uri

Astrologie: 3 sfaturi pentru atunci cand vei fi mama

Trei sfaturi esentiale pentru viitoarele mamici pentru a-si sustine, incuraja si motiva copilul in functie de zodia sa.

COPILUL DIN ZODIA CAPRICORN

1. Acest copil este nascut sub semnul lui Saturn si din cauza aceasta tinde sa isi impuna vointa in fata parintilor. Este foarte stapan pe sine si tinde sa isi coordoneze parintii. Nu accepta pozitia de copil. Ca parinte, nu este voie sa ii tolerati capriciile si nici sa ii faceti voia. Trebuie sa discutati matur cu acest copil si sa ii explicati ca deocamdata parintii au mai multa experienta de viata.

2. Impuneti reguli stricte si un program organizat daca vreti ca acest copil sa creasca sanatos si cu un moral puternic. Intotdeuna trebuie sa ii explicati consecintele actiunilor sale.

3. Incurajati-i independenta. Lasati-l(o) sa isi aranjeze singur(a) lucrurile, sa isi faca singur temele. In plus, invatati-l(o ) foarte multe lucruri practice, cerandu-i sa va ajute in activitatile de gatit, reparat sau alte treburi casnice. Nu trebuie sa ii dati responsabilitati de adult, ci doar sa ii incurajati independenta ca stie sa faca si cat mai multe lucruri singur(a) fara ajutorul lui mama si tata.

COPILUL DIN ZODIA VARSATOR

1. Copilul nascut in zodia Varsator este un idealist din fasa, un visator boem sau o romantica incurabila. Rolul parintilor este ca sa il(o) readuca un pic cu picioarele pe pamant. Nu inseamna sa ii taiati visele, ci doar sa il(o) ajutati sa vada obiectiv situatia si sa isi faca un plan pentru a-si atinge respectivele vise.

2. Va trebui sa lucrati la prejudecati, deoarece acest copil tinde sa priveasca lucrurile in extreme, in alb si negru. Ca parinte, explicati-i ca prejudecatile sociale nu ajuta pe nimeni si ca nimeni nu este 100% bun si nici 100% rau. Aceasta este o atitudine sanatoasa pentru a educa un copil din zodia Varsator, caci daca vede lucrurile in alb si negru va deveni un rebel incapatanat.

3. Incurajati comportamentul altruist. Acest copil are un suflet generos si idei geniale si va putea deveni o adevarata forta pozitiva in aceasta lume daca veti avea grija ca de mic sa fie altruist, sa isi doneze jucariile la copiii mai saraci, sa faca munca voluntara la varsta adolescentei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc