Setari Cookie-uri

Astrologie: 3 sfaturi pentru atunci cand vei fi mama

Trei sfaturi esentiale pentru viitoarele mamici pentru a-si sustine, incuraja si motiva copilul in functie de zodia sa.


COPILUL DIN ZODIA GEMENI


1. Este important sa lasati copilul din zodia Gemeni sa exploreze, altfel va deveni rebel. Acest copil este nascut in semn de aer si are o curiozitate nativa. Discutati si lucruri tabu cu acest copil cand este cazul.

2. Oferiti-i explicatii rationale. Nascut sub influenta lui Mercur, acestui copil ii fuge foarte repede mintea si daca nu stiti sa ii oferiti explicatii rationale, atunci curand ii veti scapa educatia de sub control.

3. Dezvoltati-i gandirea logica: sah, matematica, jocuri de cuvinte. Nu are multa rabdare, de aceea trebuie sa il provocati constant cu lucruri interesante, care sa ii stimuleze gandirea logica.

COPILUL DIN ZODIA RAC

1. Este foarte sensibil si are demnitate deja de mic(a). Din cauza aceasta trebuie sa aveti mare tact in educatia sa. Nu il(o) certati in public, nici macar in fata rudelor din familia extinsa si nu radeti de prostioarele facute, caci va deveni timid(a).

2. Ajutati-l sa isi exprime sentimentele si nevoile. Este un copil secretos si trebuie sa aveti rabdare, sensibilitate si sa il(o) stimulati ca sa va povesteasca ce il(o) doare si ce il(o) bucura, pentru ca altfel va deveni un(o) adolescent(a) pe care nu il (o) mai cunoasteti deloc.

3. Va trebui sa ii stimulati gandirea pozitiva. Acest lucru va fi un test si pentru dumneavoastra ca mama, daca aveti tendinta de a gandi negativist. Acest copil cade usor in stari de deprimare si este rolul dumneavoastra ca mama sa ii formati o gandire de invingator.

COPILUL DIN ZODIA LEU

1. Oferiti-i posibilitati de a fi creativ. Va tinde sa fie original in modul in care se imbraca sau face diverse lucruri, iar ca mama nu este bine ca sa il(o) descurajati, chiar daca originalitatea sa este un pic ca exagerat din punctul dumneavoastra de vedere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc