Setari Cookie-uri

Astrologie: 3 sfaturi pentru atunci cand vei fi mama

Trei sfaturi esentiale pentru viitoarele mamici pentru a-si sustine, incuraja si motiva copilul in functie de zodia sa.

3. Zodia Balantei este numita si zodia casatoriei. Indiferent ce fel de dezamagari ati avut dumneavoastra pe plan personal ca mama, nu ii stricati insa copilului din zodia Balantei imaginea despre casatorie si relatia de cuplu, caci este ca si cum i-ati taia aripile. Invatati-l(o) sa creada intr-o relatie sanatoasa intre oameni, indiferent de obstacole.

COPILUL DIN ZODIA SCORPION

1. Acest copil este nascut intr-un semn de apa si sub influenta unor planete puternice (Marte is Pluto) si veti observa repede ca reuseste sa obtine tot ce vrea de la parinti. Trebuie sa il (o) invatati ca poate obtine tot ce isi doreste, dar nu prin a-si manipula emotional parintii ci prin actiune si efort personal.

2. Nu spuneti ”Nu” categoric acestui copil, caci se va incapatana si va deveni inchis in sine. Cautati impreuna solutii ca sa isi poata realiza dorinta. Nu trebuie sa ii dati tot pe tava (regula de mai sus) insa oferiti-i optiuni.

3. Cu un copil in zodia Scorpion nu este niciodata prea repede sa incepeti sa vorbiti despre subiectul tabu al sexualitatii, caci are o atractie mare de a incerca tot ce este interzis sau ascuns.

COPILUL DIN ZODIA SAGETATOR

1. Acest copil este nascut sub influenta lui Jupiter si are capacitati native deosebite. Trebuie sa ii oferiti posibilitatea de a arata ce stie, sa il (o) valorizati si sa ii cautati profesori foarte buni in domeniul unde descoperiti ca are interes sau aptitudini. Este absolut necesar ca sa il dati la un profesor bun, altfel veti regreta ca nu ati investit in copilul dumneavoastra.

2. Acest copil are nevoie de socializare, chiar daca se stie sa se joace si singur(a). Pentru dezvoltarea sa armonioasa insa astrele recomanda sa aveti in vedere sa aiba prieteni si sa cunoasca oameni noi.

3. Nu ii limitati initiativa. Fiind nascut(a) sub semnul lui Jupiter, trebuie sa ii dati ocazia sa ia decizii deja de mic copil. In loc sa ii impuneti decizia dumneavoastra, astrele recomanda sa discutati si sa analizati deciziile pe care copilul dumneavoastra doreste sa le ia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc