Setari Cookie-uri

Astrologie: 3 sfaturi pentru atunci cand vei fi mama

Trei sfaturi esentiale pentru viitoarele mamici pentru a-si sustine, incuraja si motiva copilul in functie de zodia sa.

2. Apreciati-l pentru ceea ce este (calitati interioare), nu pentru ceea ce face (nu pentru notele bune si succesele sale). Astfel va deveni un om bun la suflet, nu un om mandru.

3. Incercati sa ii oferiti un model, sa ii fiti parintii un model sau sa lasati sa aiba un model pe un profesor, un om de cultura, un artist, un sportiv etc in functie de domeniul sau de interes. Alegeti impreuna acest model, ca sa nu aleaga modele negative.

COPILUL DIN ZODIA FECIOARA


1. Analizati impreuna situatiile intr-un mod pragmatic, despicand firul in patru, deoarece acest copil este nascut sub influenta lui Mercur si va deveni timid sau neincrezator in fortele proprii daca nu stie cum sa abordeze o situatie.

2. Aratati-i bucuria roadelor muncii, oferiti-i satisfactia de a fi facut ceva bine. Trebuie sa il (o) lasati sa faca diverse lucruri casnice deja de mic si sa il apreciati pentru ce face, pentru munca in sine. Nu il stimulati prin bani sau alte promisiuni. Invatati-l sa se bucure de simplul fapt ca a facut ceva bine.

3. Comunicati cat mai mult cu acest copil. Se poate inchide in sine, mai ales cand are o problema sau un esec. Atunci trebuie sa ii fiti alaturi.

COPILUL DIN ZODIA BALANTA

1. Acest copil este nascut sub influenta lui Venus, de aceea trebuie sa ii oferiti o gama larga de posibilitati de a-si dezvolta aptitudinile artistice sau pentru scris. Inscrieti-l(o) in diverse cercuri pentru copiii.

2. Invatati-l sa pastreze un echilibru. Acest copil va avea reusite in viata daca ii impuneti de mic(a) un program organizat si echilibrat, cu ore de somn, de studiu si de joaca bine impartite. Luati o carte de psihologie si cititi care este programul perfect pentru un copil de varsta sa. Astrele recomanda sa aveti fermitate in impunerea acestui program si rezultatele le veti culege cand va fi mai mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc