Setari Cookie-uri

Astrologie: Lectia spirituala pentru casele astrologice

Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Zodia Berbec - casa a 1-a – domeniul autoafirmarii

Lectie karmica – Controlul impulsivitatii in luarea deciziilor

Nativii din aceasta zodie au obiceiul sa sara de multe ori cu capul inainte, dusi de mirajul momentului si astfel nu evalueaza corect o situatie anume. Pentru a exemplifica, multi aleg o casa scumpa intr-un cartier prost in loc sa aleaga o casa mai modesta intr-un cartier mult mai bun. Chiar daca unii au noroc si faptul ca au reactionat pe moment, rapid, i-a ajutat in anumite situatii, majoritatea ajung sa aiba regrete din cauza faptului ca s-au grabit.

Sfatul astrologului:

-intotdeauna in chestiunile importante, consultati-va cu o persoana avizata si cu experienta inainte sa va obligati la ceva anume. Analizati situatia din ansamblu si actionati cand sunteti siguri ca aveti toate detaliile necesare. Invatati acest lucru pana la varsta de 25-27 de ani si veti fi mult mai castigati decat daca veti realiza ca in general graba strica treaba dupa 40 de ani.


Zodia Taur – casa a 2-a – domeniul investitiilor

Lectie karmica - Orientarea catre investitii si managementul banilor

Nativii din aceasta zodie tind sa risipeasca mai mult decat este necesar banii pe care ii fac in prima parte a vietii. Daca multi si-ar face un calcul cati bani s-au dus doar pe distractii si pe cheltuieli care nu erau deloc necesare, ar realiza faptul ca ar fi putut sa isi deschida o mica afacere cu acei bani. Chiar daca norocul le-a suras de mai multe ori, toate au un sfarsit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc