Setari Cookie-uri

Astrologie: Lectia spirituala pentru casele astrologice

Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Nativii din aceasta zodie tind sa treaca cu vederea aspecte importante ale vietii universitare si academice. Multi aleg sa nu urmeze o scoala superioara si daca o fac, nu trateaza acest lucru cu multa seriozitate, bazandu-se pe inteligenta lor superioara.

Sfatul astrologului:

-intotdeauna imbunatatiti-va aptitudinile. O facultate, un masterat sau un doctorat nu vor fi considerate a fi facute tarziu nici dupa varsta de 30 de ani.

Zodia Capricorn – casa a 10-a – domeniul carierei si profesiei

Lectie karmica – Alegerea calitatii si nu a cantitatii

Nativii din aceasta zodie sunt de multe ori lacomi, dar in acelasi timp si dispusi sa faca repede compromisuri. Au mai mult de munca in aceasta viata decat cei din jurul lor si din aceasta cauza, de cele mai multe ori aleg cantitatea in locul calitatii, atat in ceea ce priveste managementul timpului cat si a altor aspecte ale vietii.

Sfatul astrologului:

-incercati sa cunoasteti si cealalta parte a monedei, chiar daca norocul nu a fost de multe ori darnic cu voi. Identificati-va prioritatile si nu puneti locul de munca spre exemplu inaintea familiei doar pentru ca el va ofera o posibilitate de castig.

Zodia Varsator – casa a 11-a – domeniul prieteniilor

Lectie karmica – Faceti-va un cerc de prieteni de incredere

Nativii din aceasta zodie tind sa faca unele din cele mai nefericite alegeri cand vine vorba de cercul de prieteni si cunostinte. Prima parte a vietii acestor nativi poate fi plina de aventuri, prietenii tradate si cunostinte neserioase. Problemele lor generale pana la varsta de 38 de ani au ca sursa in general relatiile sociale si efectele negative ale acestora.

Sfatul astrologului:

-cercul de prieteni este un element esential in viata personala a fiecarei persoane. Daca acesti prieteni nu va doresc binele si isi vad doar propriile lor interese, atunci este mai bine sa ii inlaturati din viata voastra. Invati sa va alegeti voi prietenii, nu ei sa va aleaga pe voi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc