Setari Cookie-uri

Astrologie: Lectia spirituala pentru casele astrologice

Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Zodia Pesti – casa a 12-a – domeniul religiei si spiritualitatii

Lectie karmica – Sa va asigurati ca aveti valori comune cu partenerul de viata

Nativii din aceasta zodie fac de cele mai multe ori alegeri nefericite in ceea ce priveste compatibilitatea cu partenerii de viata pe termen lung. Uita sa comunice suficient de bine incat sa stie fiecare ce isi doreste celalalt de la viata. Se izoleaza si se interiorizeaza cand problemele apar in cuplu. Discrepantele intre valorile lor si valorile persoanelor de langa ei duc de cele mai multe ori la divort dupa varsta de 30 de ani.

Sfatul astrologului:

-comunicarea este cheia acestei probleme si trebuie sa nu pierdeti legatura cu partenerul. In prima parte a relatiei, cea de inceput, asigurati-va ca amandoi sunteti condusi in general de aceleasi principii, doriti lucruri asemanatoare de la viata si urmati aceiasi directie.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc