Setari Cookie-uri

Astrologie: Lectia spirituala pentru casele astrologice

Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Sfatul astrologului:

-sa incerce sa invete de la cei din jur cum sa evalueze oamenii si daca nu este posibil, sa invete din propria experienta, macar pana la varsta de 28 de ani. Dupa aceasta varsta, efectele negative ale unei decizii gresite in aceasta privinta, vor avea ramificatii in toate sectoarele vietii.

Zodia Leu– casa a 5-a – domeniul creativitatii

Lectie karmica – Sa invete sa nu isi asume riscuri gratuite

Nativii din aceasta zodie sunt curajosi si norocosi in acelasi timp, insa multi dintre ei nu se asigura corespunzator in activitatile pe care le desfasoara, fie ele pe plan profesional, personal sau social. Ei tind sa isi asume anumite riscuri pe care altii nu au curajul sa o faca si doresc astfel sa iasa in evidenta.

Sfatul astrologului:

-incercati sa minimizati pe cat posibil factorul noroc si sa nu va asumati riscuri fara nici un rost cand exista si posibilitatea de a merge la sigur. Invatati aceasta lectie pana la 26 de ani pentru a evita sa va puneti atat pe voi cat si pe cei din jur in pericol.

Zodia Fecioara – casa a 6-a – domeniul analizei si muncii

Lectie karmica – Gasirea echilibrului in deciziile pe care le iau.

Nativii din aceasta zodie au obiceiul sa nu fie constanti in situatii similare de-a lungul timpului. Adepti ai extremelor, ei au de multe ori mari probleme in a-si gasi echilibrul atat pe plan financiar cat si pe plan personal. Cei din jurul lor care ii cunosc de-o viata, pot afirma ca inca nu ii cunosc suficient si ca de la ei se pot astepta intotdeauna la o surpriza de proportii.

Sfatul astrologului:

- Intindeti-va cat va permite patura pe plan financiar iar pe plan personal, permiteti macar celor apropiati sa va cunosca si sa poata avea incredere in voi. Daca duceti la extreme faptul ca sunteti imprevizibili, veti avea mult de pierdut pana la varsta de 37 de ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc