Setari Cookie-uri

Astrologie: Lectia spirituala pentru casele astrologice

Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Sfatul astrologului:

-faceti-va un obicei sa nu exagerati sau sa aveti in jurul vostru o persoana care sa va mai tempereze pornirile de fiecare daca cand va vine sa aruncati banii pe chestiuni nesemnificative. Nu asteptati sa deprindeti acest lucru doar dupa varsta de 36-39 de ani, dupa ce deja aveti la activ multe experiente personale pe care le-ati fi putut evita.

Zodia Gemeni– casa a 3-a – domeniul comunicarii

Lectie karmica – Sa invete sa fie deschisi in gandire si comunicare

Nativii din aceasta zodie pot ajunge mari maestrii in comunicare, pot media conflicte aprinse si se pot intelege cu majoritatea tipurilor de oameni, indiferent cat de dificili sunt acestia. Din pacate, multi nu invata acest lucru decat dupa varsta de 30 de ani si pana atunci rateaza multe oportunitati pe care destinul le scoate in calea lor. Au de luptat cu ideile preconcepute din familie, cu efectele mediului in care traiesc si cu multe descurajari din partea celor apropiati pana sa reuseasca.

Sfatul astrologului:

-pastrati-va optimismul si perseverati in drumul pe care vi l-ati ales. Eliberati-va spiritul si ratiunea si in orice situatie, incercati sa fiti liantul care leaga doua parti opuse. Deprindeti aceste abilitati pana la varsta de 27-29 de ani si viata va fi mult mai usoara pentru voi.

Zodia Rac – casa a 4-a – domeniul emotional si familial

Lectie karmica – Sa invete sa aiba incredere in oamenii potriviti

Nativii din aceasta zodie printre altele sunt foarte naivi cand vine vorba in cine sa abia incredere. De multe ori, din aceasta cauza ei sunt cei ce se trezesc in tabara celor invinsi, le sunt tradate sentimentele si sufera profund pentru aceste lucruri. Vor avea de invatat sa citeasca bine oamenii si mai ales intentiile si interesele acestora.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc