Setari Cookie-uri

Astrologie: Lectia spirituala pentru casele astrologice

Fiecare zodie domina un sector de viata si in functie de casele astrologice pe care le reprezinta, nativii fiecarei zodii au de invatat anumite lectii in prima parte a vietii(18-42 de ani).

Zodia Balanta – casa a 7-a – domeniul relatiei cu partenerul

Lectie karmica – A invata arta negocierii

Nativii din aceasta zodie sunt de multe ori prea buni si nu le place sa negocieze si sa se targuie in diferite ipostaze ale vietii. Considera josnice aceste lucruri chiar daca de cele mai multe ori, ei au de pierdut pentru simplul fapt ca nu au avut rabdarea sa discute toate aspectele unei situatii.

Sfatul astrologului:

-documentati-va si luati masuri ca sa invatati si sa deprindeti singuri arta negocierii. Punctul vostru de vedere trebuie sa fie luat in considerare si pentru acest lucru este de multe ori necesar sa il scoateti in evidenta. Invatati toate acestea inaintea varstei de 30 de ani pentru a minimiza efectele negative.

Zodia Scorpion – casa a 8-a – domeniul afacerilor

Lectie karmica – Sa invatati ca banii nu sunt totul in aceasta viata

Nativii din aceasta zodie au in general un debut mai dificil in viata si sunt fortati de evenimente sa invete sa se descurce prin diferite metode, corecte sau mai putin corecte. Multi ii considera ca fiind fara scrupule cand vine vorba de afaceri. Nevoia lor interioara de a aduna, de a poseda bunuri materiale poate excede uneori limita normalitatii si in acele cazuri, uita care sunt cele mai importante lucruri din aceasta viata.

Sfatul astrologului:

-folositi-va in scopuri bune toate talentele native cu care ati fost inzestrati si nu lasati egoismul si manipularea sa va conduca. Doar avand o conduita morala decenta, veti avea parte de liniste in a doua parte a vietii.

Zodia Sagetator – casa a 9-a – domeniul studiilor superioare

Lectie karmica - Orientarea spre studiu, profesie si dezvoltare academica
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc