Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

Berbec

Inceputul lunii te intampina cu foarte multa energie si chef de lucru. Fie ca iti doresti sa te implici in cat mai multe proiecte, sa cunosti persoane noi, ori sa iti renovezi casa, esti plina de vitalitate. Totusi, ar fi bine sa nu te lasi intotdeauna condusa de primul impuls. Stabileste-ti prioritatile si nu te implica in mai multe actiuni de-odata. S-ar putea sa constati ca nu vei fi in stare sa le duci la bun sfarsit. Insa, dupa 15 septembrie se anunta o perioada prielnica pentru reusite pe plan profesional si nu numai. Totusi, chiar daca esti nerbadatoare, acorda atentie detaliilor si vei avea numai de castigat.

Luna aceasta cresc sansele de avansare la job. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ai mari sanse de reusita; o perioada roditoare te insoteste cel putin pana in decembrie. Insa, oricat vei fi de ocupata pe plan profesional, nu neglija sanatatea. De asemenea, septembrie este perioada ideala pentru miscare, asadar n-ar strica un abonament la fitness; de revelion te vei mandri cu un corp atragator.

In dragoste se anunta o perioada infloritoare, cel putin in prima saptamana din septembrie. Daca esti singura, ai sanse mari sa-ti intalesti iubirea mult visata. Dificila la prima vedere, relatia se va dovedi usor instabila, asadar fii cu ochii in patru. Oricum, se anunta intalnirii romatice sub clar de luna, care pot prevesti inceputul unei relatii de durata.

Taur


In ultima vreme ai avut parte de foarte multe incercari. Fie ca a fost vorba de neintelegeri in cuplu, la serviciu ori in familie, inca se mai anunta o perioada dificila. De exemplu, provocarile in dragoste inca iti dau batai de cap, de aceea va trebui sa fii destul de rabdatoare; la un moment dat vei vedea ca a meritat sa astepti. Incepand cu 9 septembrie, vei cunoaste o perioada avantajoasa, in special din punct de vedere sentimental. Ai trait foarte multe experiente mai mult sau mai putin placute si in sfarsit, se pare ca vei putea sa pui in practica tot ce ai invatat. Daca esti singura, ai sanse reale sa-ti intalnesti sufletul pereche, asadar ai toate motivele sa fii optimista. Daca esti casatorita sau ai o relatie stabila, vei observa o imbunatatire constanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc