Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

Sagetator

In luna spetembrie te vei bucura de atentia pe care ti-o acorda astrele. Se anunta vesti bune atat in sectorul financiar, cat si al relatiilor. S-ar putea sa primesti o binemeritata promovare la locul de munca, datorita efortului suplimentar depus in ultima perioada. De asemenea, se anunta si o noua oferta de job, mai buna, asadar in privinta carierei se ivesc foarte multe oportunitati.

Daca aveai in plan o renovare a casei, ori o imbunatatire, acum este momentul prielnic pentru aceasta activitate. Totusi, nu exagera cu shopping-ul, altfel te vei trezi ca ai achizitionat mai multe decat poti…amenaja.

Dragostea va fi subiectul preferat al lunii. Fie ca esti inca singura sau implicata intr-o relatie de lunga durata, vei avea motive de sarbatorit. Iata cele mai fericite zile: 4, 10 , 14 si 29 septembrie.

Capricorn


Luna septembrie va fi extrem de practica, marcata de solutii si decizii care trebuiau luate de ceva vreme. Esti interesata in mod special de cariera si te macina gandul ca trebuie sa iti reinventezi strategia pe plan profesional pentru ate face remarcata. Pentru rezultate incurajatoare, nu te grabi sa faci schimbari radicale, ci actioneaza treptat. N-ar strica sa-ti iei si cateva zile libere dupa o perioada atat de incarcata.
Cea mai buna zi pentru distractie si relaxare este 18 septembrie.

In plan sentimental, se anunta cateva intalniri romantice la inceputul lunii si spre sfarsit. Veti lua decizii importante si incepeti sa petreceti mai mult timp impreuna decat de obicei. De asemenea, partenerul nu mai conteneste sa te rasfete cu atentii si gesturi tandre. In sfarsit, remarci o schimbare mult asteptata! Si prietenii sunt alaturi de tine, asadar nu prea ai timp sa te plictisesti.

Varsator


In luna septembrie vei cunoaste una dintre cele mai prolifice perioade in plan financiar. Mai mult decat atat, iti vei recapata incredere in anumite persoane si te vei intalni cu vechi prieteni. Desi inceputul lunii nu-ti pare deloc promitator, vei avea parte de multe suprize pana la sfarsit. In aceasta luna nu rata nici o oportunitate, profita din plin de orice ocazie. Daca ai fost foarte solicitata in ultima perioada, e timpul sa iei o pauza. Inchide telefonul si fa-te nevazuta cateva zile; te vei intoarce cu un alt tonus.

In plan profesional, ai putea veni cu propuneri de proiecte noi care iti vor fi apreciate. Treptat, vei avea atat de mult de lucru, incat viata personala va cadea pe locul secund. Dar nu-ti displace foarte tare situatia; ai asteptat atat vreme o oportunitate de avansare, asadar acum este momentul sa demonstrezi ce poti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc