Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

Pe plan profesional, ai idei creative, apreciate de superiori. Mai mult, ai putea primi oferte pentru un job mai bun sau o promovare importanta. Totul pare sa-ti suarada, in special sanatatea si optimismul. Ai si de ce. In jur de 18 septembrie, ai putea primi o veste foarte buna: ti se ofera sansa sa calatoresti sau sa studiezi in afara tarii. De asemenea, s-ar putea sa ai parte si de alte surprize.

In plan sentimental,se anunta o perioada excelenta. Ai sansa sa cunosti foarte multe persoane noi si te vei bucura de clipe romantice, extrem de placute.

Leu

Septembrie va fi o luna cu foarte multe proiecte pe plan profesional. Ti se ofera posibilitatea unei promovari importante, asadar efortul depus iti va fi rasplatit. Indiferent de activitatea desfasurata, vei avea ocazia sa te faci remarcata in fata sefului care va ramane placut impresionat. Asadar se anunta o perioada favorabila pentru cariera. Cea mai buna zi din punct de vedere financiar este 18 septembrie.
Incepi sa acorzi o importanta mai mare familiei , planuind o reuniune stransa. De asemenea, devii mai interesata de aspectul locuintei, prefigurand o renovare sau cel putin modernizarea acesteia.

Nu-i exclus sa faci si cateva calatorii importante. Relatiile sociale te avantajeaza, asadar ai putea sa te intalnesti cu un vechi prieten care sa-ti propuna o excursie de zile mari. Aceasta calatorie ti-ar putea aduce si intalnirea cu sufletul pereche. O noua iubire mult asteptata ar putea rasari in viata ta. Ai parte de cele mai romantice intalniri la inceputul lunii si in perioada 17-18 septembrie.

Fecioara


In general ai preferat sa iei asupra ta responsabilitatile importante. Cand te uiti in trecut constati ca te-ai schimbat, devenind mai increzatoare si echilibrata. Asadar, acum esti pregatita sa iti imbunatatesti anumite relatii, sau sa pui capat fara regrete. Vei infrunta anumite schimbari care te iau pe nepregatite, insa reusesti sa faci fata situatiei.

Apare la orizont o iubire sau te gandesti serios sa te intorci la o persoana din trecut. Daca esti deja implicata intr-o relatie, se anunta zile senine, pline de noroc si prosperitate. Acum este momentul ideal sa descoperi care-ti sunt prietenii, cine iti merita increderea si cine nu.

Pe plan profesional, se anunta o perioada tensionata. Daca doresti sa-ti schimbi locul de munca, iti va fi greu sa te adaptezi noilor conditii. Din punct de vedere financiar, luna septembrie nu va fi foarte satisfacatorare pentru inceput. Totusi, vestile bune care au legatura cu banii or sa apara spre sfarsitul lunii, in jurul datei de 23 septembrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc