Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

La serviciu se anunta foarte multe proiecte noi. O atmosfera careia ii vei face fata cu calm si rabdare. De asemenea, vei avea de luat decizii importante, asadar mizezi foarte mult pe intuitie. Atentia iti va fi rasplatita; spre sfarsitul lunii se anunta o perioada prospera pe plan profesional. Insa, dupa o luna agitata, cu un program foarte incarcat, vei avea nevoie de cateva zile libere.


Gemeni

Incepi luna cu forte proaspete, plina de vitalitate, insa ar fi recomandat sa nu-ti risipesti toata energia atat de repede. In plus, nu s-au trezit toti din mirajul concediului, asadar, fii rabdatoare si relaxeaza-te. La un moment dat vei avea nevoie de rezistenta la stres si cumpatare. De asemenea, acorda atentie detaliilor si lucrurilor personale importante. Altfel vei descoperi ca odata pierdut, un bagaj nu va putea fi recuperat foarte usor.

Jumatatea lunii anunta reusita unor planuri ambitioase. Daca aveai in plan sa iti renovezi apartamentul, ori dimpotriva, esti in cautare de casa noua, poti spera la cele mai bune rezultate. Si in cariera se anunta vesti bune. Ti se ofera oportunitatea de a avansa ori vei primi anumite merite pentru munca depusa. Era si timpul; chiar daca ai avut parte de competitie acerba, ai dat dovada de responsabilitate si seriozitate.
In ansamblu, iti vei canalize energia asupra proiectelor nou-venite. Chiar daca se anunta o perioada extrem de incarcata, va fi usor de indurat, avand in vedere ca vei primi aprecieri importante.

In dragoste se anunta de asemenea o perioada romantica, insa proiectele te preseaza, asadar vei petrece putin timp impreuna cu persoana iubita. Weekend-urile se anunta stralucitoare, ideale pentru plimbari in doi sau activitati culturale. Pasiunea si romantismul vor atinge cote maxime in perioadele 10-11 si 23-24 septembrie.

Rac


Ai depasit o perioada dificila din punct de vedere sentimental, asadar astrele iti zambesc si incepand cu 8 septembrie s-ar prefigura aparitia unei relatii serioase. Insa, oricat ai fi de entuziasmata, nu discuta detaliile importante decat cu persoanele foarte apropiate, de incredere. In general, luna septembrie se anunta linistita, chiar plina de vesti bune. Primele doua saptamani sunt ideale pentru intalniri cu familia sau prietenii pe care nu i-ai mai vazut de mult timp. Calatoriile sunt binevenite, nu neaparat in interes de serviciu, ci pentru relaxare si vizite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc