Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

Balanta

Inceputul lui septembrie se anunta extrem de agitat, asadar va trebui sa-ti stabilesti din timp prioritatile. Nu te grabi sa iei decizii foarte importante pana la sfarsitul lunii. Profita de timp si reflecta asupra problemelor care nu-ti dau pace; intr-un final se vor rezolva. Viata este intotdeauna presarata cu obstacole, insa atat timp cat stii telul pentru care lupti, vei iesi invingatoare. Nu te lasa prinsa in trecut, sau marcata de anumite situatii nefericite care-ti umbresc starea de spirit.

Concentreaza-te asupra evenimentelor importante care iti aduc profit. Daca iti doresti un statut financiar mai bun, implica-te in proiecte noi, activitati independente; se anunta o perioada prielnica.
In plan sentimental, se anunta momente placute, extrem de romantice. Vei primi vesti suprinzator de bune de la un prieten apropiat sau chiar de la persoana iubita. Relatia de cuplu ar putea deveni mult mai puternica in timp, atata vreme cat fiecare va inceta sa-si mai impuna punctul de vedere. Cele mai romantice zile se anunta la inceputul lunii.

Scorpion

Septembrie se anunta a fi luna speciala din acest an, prielnica pentru distractie si intalniri romantice. La serviciu se anunta o perioada relaxanta, asadar ai putea sa iti iei cateva zile libere in prima saptamana sau a doua. In plus, o sa ai nevoie de energie pentru zilele care urmeaza, deoarece a doua jumatate a lunii septembrie se anunta importanta, plina de evenimente.

Desi vei intampina anumite dificultati, vei duce la bun sfarsit cele mai importante planuri. Trebuie doar sa ai in minte scopul bine definit care te va ambition peste masura. Insa, nu iti asuma riscuri importante in aceasta perioada. Asadar, fara schimbari radicale sau decizii importante pana la inceputul lui noiembrie.

Daca esti singura, viata ta amoroasa va capata culoare. De asemenea, ai parte de foarte multe suprize placute si intalniri sub clar de luna. Fara indoiala, vei simti o schimbare: dintr-o data in viata ta apare foarte mult entuziasm, speranta si iubire. Cele mai romantice zile se anuntala inceptutul si la mijlocul lunii septembrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc