Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii septembrie pentru toate zodiile

Cu siguranta esti nerabdatoare sa aflii ce suprize ti-au rezervat astrele si de aceasta data. Asadar, iata care sunt previziunile de la astrologyzone pentru luna septembrie:

Se anunta si o perioada benefica din punct de vedere sentimental in prima saptamana a lunii. Presarata cu intalniri romantice si plimbari tarzii, este prielnica si pentru solutionarea anumitor probleme.

Pesti


In general, nu iti place sa petreci foarte mult timp analizand aspectele nefavorabile din punct de vedere financiar. Preferi sa-ti centrezi atentia asupra carierei. Incerci sa te implici cat mai mult in parteneriate, proiecte noi, dezvoltand relatii avantajoase de comunicare. Luna septembrie se va dovedi norocoasa, plina de oportunitati.

In aceasta perioada ai putea incerca sa-ti rezolvi problemele mai vechi. Daca iti doresti o schimbare in relatia de cuplu, acum este momentul sa vii cu propuneri. Vei remarca suprinsa ca norocul iti va surade foarte repede in tot ceea ce-ti propui. Nu-ti fie teama sa pui capat unei relatii dificile; in curand vei avea sansa de a-ti intalni sufletul pereche. Zilele tale norocoase: 3, 4, 11 si 26 septembrie.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc