Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul celtic al arborilor

Horoscopul arboricol este unul dintre cele mai vechi zodiacuri, provenind din traditiile celtice. Descrierile fiecarui copac sunt foarte sugestive si succinte, accentuand indeosebi caracteristicile principale ale zodiilor.

Horoscopul arboricol este unul dintre cele mai vechi zodiacuri, provenind din traditiile celtice. Descrierile fiecarui copac sunt foarte sugestive si succinte, accentuand indeosebi caracteristicile principale ale zodiilor.

1. Stejarul: 21 martie (echinoxul de primavara)

Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt firi puternice si ambitioase, destul de rigide si independente. Fiind foarte sociabili, au alaturi numerosi prieteni. Le place sa ofere sfaturi, insa ii deranjeaza in momentul in care sunt contrazisi si se retrag dintr-o conversatie aprinsa fara sa ofere prea multe explicatii.

Se indragostesc destul de repede, insa imediat se plictisesc de partener. Uneori insala, chiar daca apoi intervine sentimentul de regret si frustare.

2. Alunul: 22 martie – 31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Modesti si prietenosi, nativii din Alun au un comportament obisnuit si se ataseaza imediat de persoanele asemanatoare lor. Cateodata reusesc sa surprinda prin stilul lor imprevizibil de a rezolva o problema, luand decizii importante in ultimul moment.

In dragoste, au un farmec aparte, atragandu-te imediat in mrejele lor. Au nevoie de parteneri independenti si cu pofta de viata, alaturi de care sa se bucure de momente pline de intensitate.

3. Scorusul: 1 aprilie – 10 aprilie; 4 octombrie – 13 octombrie

Acest semn simbolizeaza fragilitate, sensibilitate si fidelitate. Persoanele din aceasta zodie sunt destul de emotive, insa uneori reusesc sa surprinda prin ambitia si eforturile lor. Reusesc sa isi valorifice foarte bine atuurile si, de cele mai multe ori, se afirma pe plan profesional indiferent de sfera de activitate.

Sunt firi destul de exigente in ceea ce priveste dragostea, cautand un partener stabil, care sa le ofere stabilitate si atentie. Desi nu sunt foarte romantice, uneori simt nevoia unei escapade din rutina zilnica.

4. Artarul: 11 aprilie – 20 aprilie; 14 octombrie – 23 octombrie

Ceea ce defineste cel mai bine nativii din Artar este calmul cu care isi urmaresc scopurile. Se organizeaza foarte bine in toate actiunile pe care le fac, concentrandu-se foarte mult asupra carierei. Inteligenti si intuitivi, cateodata se aventureaza in necunoscut, capatand un curaj nebunesc.

Inchisi in sine, nu au incredere nici in partenerul de viata si, de cele mai multe ori, reusesc sa complice o relatie prin actiuni pe care ajung sa le regrete in timp.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc