Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul celtic al arborilor

Horoscopul arboricol este unul dintre cele mai vechi zodiacuri, provenind din traditiile celtice. Descrierile fiecarui copac sunt foarte sugestive si succinte, accentuand indeosebi caracteristicile principale ale zodiilor.

14. Carpenul: 4 iunie – 13 iunie; 2 decembrie – 11 decembrie

Caracteristicile nativilor sunt simtul estetic, perseverenta si traditionalismul. Pentru ei conteaza foarte mult cariera profesionala si vor face orice pentru a se evidentia pe acest plan. In situatiile de urgenta, devin destul de tematori si de nehotarati.

Pentru ei, fidelitatea conteaza cel mai mult intr-o relatie si, chiar daca uneori par superficiali si distanti, sunt foarte loiali partenerului.

15. Smochinul: 14 iunie – 23 iunie; 12 decembrie – 21 decembrie

Persoane nesigure si tematoare, cei nascuti sub semnul Smochinului, au nevoie constanta de atentie si sprijin. Pentru ei, sustinerea morala este foarte importanta pentru a se putea dezvolta pe plan profesional.

De cele mai multe ori se ataseaza foarte repede de un partener nonconformist si sigur pe el, care sa il indrume pe drumul vietii.

16. Mesteacanul: 24 iunie (solstitiul de vara)

Nativii din Mesteacan sunt foarte activi, inteligenti si modesti. Desi nu sunt foarte populari, isi fac prieteni destul de usor deoarece stiu sa se faca placuti indiferent de situatie. Au o imaginatie foarte bogata si o capacitate de munca enorma.

Sunt foarte independenti si cauta relatii scurte, doar pentru distractie. Urasc monotonia din cuplu si isi doresc sa aiba alaturi un partener interesant, greu de descifrat.

17. Fagul: 22 decembrie (solstitiul de iarna)

Descurcareti si intuitivi, cei din zodia Fagului fac orice pentru a isi atinge mijloacele. Sunt firi destul de ambitioase si de nonconformiste, cu un numar restrans de prieteni, insa foarte energice, generoase si loiale.

In dragoste, tind catre o familie perfecta si sunt in cautarea sufletului pereche. Sunt adeptii romantismului si se simt foarte atasati de partener.

18. Marul: 25 iunie – 4 iulie; 23 decembrie – 1 ianuarie

Acest semn simbolizeaza generozitate, amabilitate si intelepciune. Persoanele nascute in aceste perioade isi doresc sa evolueze cu orice pret pentru a se bucura de stabilitate pe plan financiar. Sunt mari iubitori de aventuri, calatorii si de distractie.

In ceea ce priveste dragostea sunt firi sensibile, fidele si afective. Le place sa primeasca si sa ofere iubire si de aceea sunt adeptii relatiilor de lunga durata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc