Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul celtic al arborilor

Horoscopul arboricol este unul dintre cele mai vechi zodiacuri, provenind din traditiile celtice. Descrierile fiecarui copac sunt foarte sugestive si succinte, accentuand indeosebi caracteristicile principale ale zodiilor.

9. Salcia: 1 martie – 10 martie; 5 septembrie – 12 septembrie

Nativii au un farmec aparte, fiind misteriosi, fantezisti fi uneori melancolici. Foarte sociabili si sensibili, urasc singuratatea si au nevoie de atentie tot timpul. Le place sa fie liberi si independenti, fara a se simti controlati.

In dragoste nu sunt foarte consecventi si au relatii de scurta durata, insa se dedica trup si suflet partenerului. Sufera si devin melancolice dupa o despartire, insa se indragostesc destul de repede de alte persoane.

10. Teiul: 11 martie – 20 martie; 13 septembrie – 22 septembrie


Persoanele din zodia Teiului au nevoie de confort si ordine pentru a se simti bine. Inteligente si consecvente, isi aranjeaza viata pentru a nu avea surprize neplacute si se panicheaza in situatiile de criza, cerand pareri si ajutor pentru a rezolva o problema.

Pe plan sentimental, cauta un partener care sa le impartaseasca sentimentele si de la care sa primeasca atentie si sustinere.

11. Maslinul: 23 septembrie (echinoxul de toamna)

Linistea si aspiratiile sunt trasaturile celor nascuti pe 23 septembrie. Persoane generoase, discrete si sincere, au numerosi prieteni de care se simt foarte apropiati. Inteligenta si intelepciunea de care dau dovada ii va ajuta foarte mult pe plan profesional.

In relatii se lasa purtati de sentimente, insa uneori devin usor gelosi, fara a isi sufoca partenerul.

12. Castanul: 15 mai – 24 mai, 12 noiembrie – 21 noiembrie

Firi emotive si sensibile, cei nascuti sub semnul Castanului, au nevoie de intelegere si sustinere in tot ce fac. Uneori devin contradictorii si incearca sa isi expuna punctul de vedere cu orice pret. Singuratici si tematori, in anumite momente simt nevoia de liniste si se izoleaza de cei din jur.

Pe plan sentimental, sunt in cautarea sufletului pereche si nu renunta pana cand il gasesc.

13. Frasinul: 25 mai – 3 iunie, 22 noiembrie – 1 decembrie

Nativii din aceasta zodie sunt persoane dezorganizate si dezinteresate. Sunt firi neconformiste si traiesc dupa regulile lor, fara a le pasa de parerile celor din jur. In ceea ce priveste cariera, sunt destul de ambitiosi si, de cele mai multe ori, reusesc ceea ce isi propun.

In relatii nu suporta rutina, fiind atrasi de persoane libere, imaginative si dornice de aventura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc