Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul celtic al arborilor

Horoscopul arboricol este unul dintre cele mai vechi zodiacuri, provenind din traditiile celtice. Descrierile fiecarui copac sunt foarte sugestive si succinte, accentuand indeosebi caracteristicile principale ale zodiilor.

5. Nucul: 21 aprilie – 30 aprilie; 24 octombrie – 12 noiembrie

Persoane puternice si capricioase, cei nascuti sub semnul Nucului se axeaza foarte mult pe cariera. Uneori sunt singuratici si retrasi, insa in momentul in care vor sa se afirme si sa isi impuna punctul de vedere devin extrem de increzatori si incapatanati.

In dragoste sunt destul de imprevizibili si pasionali, se ataseaza foarte repede de partener, daruindu-se trup si suflet acestuia.

6. Plopul: 4 februarie – 8 februarie; 1 mai – 14 mai; 5 august – 13 august

Cei nascuti in zodia Plopului au ca trasaturi definitorii sensibilitatea, calmul si amabilitatea. Simt nevoia sa fie inconjurati tot timpul de persoanele dragi si de familie. Chiar daca sunt pesimisti si au o atitudine deprimanta in unele situatii, ascund foarte bine acest lucru deoarece niciodata nu isi exteriorizeaza trairile sau grijile ce ii framanta.

De cele mai multe ori se indragostesc mult prea repede de partener, fiind foarte afectuosi si dependenti. Pentru ei increderea reciproca si intelegerea conteaza foarte mult intr-o relatie.

7. Curmalul: 9 februarie – 18 februarie; 14 august – 23 august

Persoanele din aceasta zodie impresioneaza prin aspect si misteriozitate. Foarte optimiste si entuziaste, cred cu tarie in ceea ce fac si sunt dornice de afirmare. Au un spirit de concurenta foarte bine dezvoltat, fiind mereu in competitie cu persoanele cunoscute.

In dragoste sunt foarte fidele, devotate si pasionale. Au nevoie de parteneri loiali si se indragostesc destul de repede. Chiar daca uneori sunt dezamagite, trec cu usurinta peste o despartire.

8. Pinul: 19 februarie – 28 februarie; 24 august – 2 septembrie

Cei nascuti in aceasta perioada sunt firi puternice si rezistente, cu obiective foarte clare. Desi sunt buni sfatuitori si confidenti, nu au nevoie de sfaturi si de compasiune. Pentru a-si atinge scopul fac orice este nevoie, mergand pana in panzele albe.

In dragoste devin foarte nesiguri in momentul in care isi intalnesc sufletul pereche, exteriorizandu-se prin gesturi impresionante si foarte romantice. De multe ori iau decizii pe care le vor regret mai tarziu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc