Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul celtic al arborilor

Horoscopul arboricol este unul dintre cele mai vechi zodiacuri, provenind din traditiile celtice. Descrierile fiecarui copac sunt foarte sugestive si succinte, accentuand indeosebi caracteristicile principale ale zodiilor.

19. Bradul: 5 iulie – 14 iulie; 2 ianuarie – 11 ianuarie

Nativii din aceasta zodie sunt increzatori in fortele proprii, foarte intuitivi si cu un simt al esteticului foarte bine dezvoltat. Desi nu sunt inconjurati de multi prieteni, se simt foarte bine singuri si uneori le place sa se izoleze de restul lumii.

Cand se indragostesc, fac orice si se agita neincetat pentru a isi multumi partenerul. Sunt foarte romantici, sensibili, loiali si adora flirtul.

20. Ulmul: 15 iulie – 25 iulie, 12 ianuarie – 24 ianuarie

Cei din zodia Ulm sunt persoane sincere, generoase si uneori idealiste. Cauta stabilitate pe plan profesional si vor sa avanseze in cariera deoarece adora sentimentul de putere si de autoritate.

Chiar daca sunt in cautarea distractiei, le place sa fie sincere si loiale fata de partenerul lor deoarece sentimentul de stabilitate conteaza foarte mult pentru ei.

21. Chiparosul: 26 iulie – 4 august; 25 ianuarie – 3 februarie

Agreabili, comunicativi, calmi si loiali, cei nascuti sub semnul Chiparosului sunt persoane vesele, inconjurate de prieteni si cunostinte. Nu suporta singuratatea si se adapteaza in orice situatie sau in orice anturaj.

Pe plan sentimental stau foarte bine si isi gasesc destul de repede partenerul ideal, fara a cauta prea mult. Cele mai mari calitati ale lor sunt fidelitatea si pasiunea pe care o pun intr-o relatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc