Setari Cookie-uri

Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Prima mentiune despre existenta Atlantidei se afla in Dialogurile lui Platon. Filosoful descria aceasta civilizatie ca fiind una extraordinar de avansata, cu sisteme sociale si de gandire complexe si dezvoltate, mult peste starea de fapt a societatilor antice.

Platon mentiona ca insula atlantilor era asezata dincolo de coloanele lui Hercule, in ceea ce noi numim astazi stramtoarea Gibraltar. Dupa un razboi pierdut in fata atenienilor, insula s-a scufundat. Timpul a sters putinele dovezi care au ramas in urma Atlantidei.

sursa foto: shutterstock.com

De-a lungul anilor, oamenii de stiinta au plasat mistica insula peste tot in jurul lumii, incepand de la platourile Anzilor pana la coastele Africii. Adeptii teoriei conspiratiilor au sustinut ca aceasta s-ar afla in misteriosul Triunghi al Bermudelor.

Din vasta stiinta a atlantilor, pentru noi s-a pastrat doar un zodiac. Potrivit astrologilor din Atlanta, zodiile sunt 15 la numar si guverneaza destinul oamenilor in functie de ziua nasterii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc