Setari Cookie-uri

Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Gal’ai

Ziua nasterii: 7

Protejatii lui Gal’ai sunt nascuti sub semnul norocului. Stiu sa speculeze oportunitatile si sa intoarca mereu cartile in favoarea lor.

Nimic nu le sta in cale si gasesc mereu solutii pentru orice problema. Dau dovada de mult entuziasm si atrag in jurul lor energii pozitive.

Uneori poate cadea in pacatul orgoliului dar se redreseaza usor. Gal’ai si-a inzestrat supusii cu potential urias si multa putere de munca.

Menire: Negustor

Aforism: Nu dispretui lucrurile mici. O lumanare poate face uneori cat nu poate un soare.

Jni’bael

Ziua nasterii: 8,9 sau 10

Oamenii nascuti in zile de 8, 9 sau 10 sunt atragatori si au o fizionomie placuta. Au un farmec aparte si sunt agreabili. Au de asemenea o frumusetea interioara care razbate prin pirvirile lor luminoase.

Persoanele de sex opus le gasesc irezistibile dar au aceeasi putere de atractie si asupra copiilor, batranilor si chiar a animalelor.

Citește și:

Pot fi surse de inspiratie pentru cei din jurul lor. Cu toate acestea, traverseaza perioade extreme. Azi pot fi pasionali si deschisi iar maine te poti lovi de o raceala incredibila. Au pretentii mari atat de la ei cat si de la cei dragi lor.

Menire: Actor

Aforism: Adevarata frumusete izvoraste din simplitate

Klad’esh

Ziua nasterii: 11

Traind sub numarul echilibrului si al armoniei, supusii lui Kladesh au un traseu predestinat. Acestia sunt oamenii inovatiei, ai inventiei si ai puterii creatoare.

Isi vor valorifica multiplele talente de-a lungul vietii. Forta de creatie se manifesta diferit la ei. Unii vor avea imaginative bogata si vor nascoci inventii felurite. Altii, cei mai putin inzestrati de patronal lor vor avea pur si simplu deschidere spre nou, originalitate si arta.

Menire: inventator

Aforism: Arta este intuitie, nu adevarul gol.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc