Setari Cookie-uri

Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Mama’dhoul


Ziua nasterii
:12, 13, 14

Mama’dhoul patroneaza oamenii vigurosi dar tacuti si tainici, insa cu o integritate morala de nezdruncinat. Cuvintele lor sunt mereu intelepte si au o mare greutate in procesul decizional al persoanelor din jur. Sunt prieteni de nadejde care stiu sa pastreze secrete.

De-a lungul vietii, vor obtine multe titluri si premii pentru care vor munci insa din greu. Totusi nu sunt jucatori de echipa si tind mai mult spre individualism.

Menire: Sportiv

Aforism: A fi pregatit este jumatate din victorie

Perd’hur


Ziua nasterii:
15, 16

Oamenii lui Perd’hur sunt usor de recunoscut. Duc existente impulsive si sunt atrasi de mirajul momentului.

Adora sa mobilizeze multimi si lupta intotdeauna pentru scopuri inalte. Desi pot parea fragili, universul lor interior nu este usor de zdruncinat. Vor tinde mereu catre echilibru si armonie, manifestand un real interes atat pentru binele propriu cat si pentru cel al oamenilor din jurul lor.

Citește și:

Menire: Vornic

Aforism: Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte

Quest’hal

Ziua nasterii: 17

Vulnerabilitatea si sensibilitatea stapanesc forul interior al omului Quest’hal. Va trai multi ani cu o profunda nemultumire de sine si va dramatiza orice problema.

Trecerea timpului il va invata insa ca trebuie sa se bazeze intai pe fortele proprii ai abia apoi pe ceilalti. Este dependent de oameni si adora sa fie inconjurat de acestia.

In semenii sai, cauta aceasi delicatete in morala si noblete sufleteasca pe care o poseda el insusi. Se numara printre zodiile cele mai iubitoare ale zodiacului Atlantidei si dovedeste cea mai mare putere de compasiune.

Menire: Vraci

Aforism: Adevaratele greutati pto fi depasite. Doar cele imaginare sunt de neinvins.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc