Setari Cookie-uri

Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Ysb’baal


Ziua nasterii
: 26, 27, 28

Ysb’baal isi trimite supusii incautarea aventurii. Unde merg, isi fac prietni noi pentru ca spun sincer tot ce gandesc si tot ce simt. Traiesc sub impulsul momentului, traiesc la intensitate maxima, totul trebuie sa fie acum, mult si repede.

Toutsi nu au o lista cu lucruri pe care TREBUIE sa le faca de dragul de a fi facute. Totul are un deznodamant din care invata ceva, din care isi imbogatesc interiorul si isi cultiva patima pentru nou si cunoastere

Menire: Explorator


Aforism
: Intampina noile provocari, inhata noile oportunitati, testeaza-ti resursele fata de necunoscut si descopera-ti astfel potentialul tau unic.

Za’our

Ziua nasterii: 29, 30

Oamenii nascuti sub guvernarea lui Za’our iubesc simplitatea si frumosul. Sunt veseli si calzi, mereu zambitori si au intotdeauna pregatita o vorba buna pentru oamenii aflati in suferinta.

Citește și:

Au un mare simt practice si nu neglijeaza aspectele materiale ale vietii, cu toate ca nu cauta sa se imbogateasca si nici nu vaneaza averi.

Picioarele lor sunt infipte adanc in pamant. Desi va trai numeroase poveste de dragoste, in tinerete va intalni o persoana care ii va schimba conceptiile.


Menire
: Administrator

Aforism: Sufletul nu se cerceteaza, el se simte.

Yri’birri

Ziua nasterii: 31

Oamenii nascuti in ultima zi a lunii au intotdeauna situatia sub control. Sunt mereu calmi si zambitori, dar isi aleg prietenii pe spranceana.

Soarta le-a rezervat dreptul sa fie politicosi doar cu cine vor ei.

Au numeroase framantari interioare dar beneficiaza de darul imaginatiei si al inteligentei. Nimic nu este fara rezolvare pentru ei. Se lasa prinsi uneori de greselile din trecut. Au capacitatea sa invete din ele dar se impaca greu cu ideea de eroare.

Citește și:

Sunt observatori fini si realisti, de aceea citesc foarte bine caracterele umane.

Menire: Sfatuitor


Aforism
: Firea omului fuge de singuratate si cauta intotdeauna un sprijin care nu este mai dulce decat inima unui prieten.

sursa foto prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc