Setari Cookie-uri

Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Sark’houm

Ziua nasterii: 18, 19

Sark’houm si-a daruit protejatii cu multa putere de adaptare si flexibilitate. Au dorinta de a urca rapid pe scara ierarhica si sunt dotati cu toata energia si dinamismul necesare pentru a-si atinge scopul.

Au principia morale bine inradacinate si se simt impacati cu sine. Au incredere in fortele lor si vor munci inzecit fara sa se planga atunci cand situatia o cere.

Pot fi uneori egoisti si vanitosi. Cu subalternii lor se vor purta autoritar si cu prea putina deferenta.

Menire: General

Aforism: Pe invingatorul prea mandru il doboara propria fericire

Ek’winax

Ziua nasterii: 20, 21, 22

Ek’winax este diametral opus lui Sark’houm in ceea ce priveste puterea de adaptare. Nativii sai sunt rigizi in idei si fug de schimbare pentru ca se adapteaza greu. Sunt insa tenaci si abili, cu o buna rezistenta fizica si psihica.

Citește și:

Pe plan profesional se vor bucura de mult success in detrimental vietii personale. Cel putin in anii de tinerete. Pe masura ce mai inainteaza in varsta, vor invata sa fie mai constant in alegerea partenerilor si sa imbine dragostea cu cariera.

Menire: Pedagog

Aforism: Progresul este imposibil fara schimbare iar cei care nu isi pot schimba mentalitatea, nu pot schimba nimic

Vord’hak

Ziua nasterii: 23, 24, 25

Binecuvantati sunt cei nascuti in semnul lui Vord’hak! Ei sunt daruiti cu mari puteri de alinare si vindecare atat pentru suferintele trupului cat si pentru cele ale mintii.

Cunosc bine firea umana si au intelgere catre pacatele omului. Sunt buni diplomati si stiu sa medieze conflictele astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit.

Se implica trup si suflet, fara jumatati de masura. Ocrotesc atat pe cele cuvantatoare cat si pe cele necuvantatoare. Au mila mare fata de semenii lor si cauta sa-i lecuiasca de toate durerile.

Citește și:

Menire: Vindecator

Aforism: Trei pasiuni simple dar extrem de puternice au guvernat viata: nevoia de iubire, foamea de cunoastere si mila netarmurita pentru suferintele omenirii.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc