Setari Cookie-uri

Horoscopul spiritualitatii: zodiacul Atlantidei

Tainele astrelor revelate de astrologia atlanta

Azr’hal

Ziua nasterii: 1

Azr’hal este semnul celor voiosi si intempestuosi care se mobilizeaza repede si au indrazneala in fata provocarilor. Au o fire puternica si sange clocotitor in vene.

Interesul lor trebuie intretinut mereu si in relatia cu ei, trebuie sa aduci mereu ceva noua. Altfel, se plictisesc usor si pleaca. Trec furtunos prin vietiile oamenilor si uneori, lasa in urma ravagii.

Menire: Conducator

Aforism: La umbra marilor copaci nu creste nimic

Duirk’har

Ziua nasterii: 2, 3 sau 4

Durik’har vegheaza asupra oamenilor cumpatati, inclinati spre meditatie si ascendenta spirituala. Sunt oameni cu o mare putere intuitiva, aproape mistica si isi dau seama foarte usor cand cineva incearca sa le ascunda adevarul.

Au mare deschidere catre oameni si empatizeaza usor. Gasesc intotdeauna modalitati sa traiasca in armonie si sunt fiinte eterice, mereu in contact cu energiile universului.

Citește și:

Menire: Preot

Aforism: Nu am nevoie de o religie pentru a crede. Bunatatea este religia mea.

Ferz’oulh

Ziua nasterii: 5, 6

Oamenii nascuti sub auspiciile lui Ferz’oulh nu cunosc superficialitatea. Au un ialnt respect pentru legi si reguli dar nu se vor da inapoi de la a le incalca daca acestea le afecteaza in vreun fel integritatea sau ideea lor despre morala si dreptate.

Sunt iubitori de egalitate si echilibru. De aceea, nu vor tolera injustitia sub nicio forma. Isi vor pune toata energia vitala in slujba adevarului.

Menire: Judecator

Aforism: Linistea ta si a altora o poti intemeia numai pe adevar si dreptate .

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc