Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce meserie dezonoranta ai avea intr-un univers paralel?

Nu ezita sa faci haz de cele mai evidente defecte ale zodiei tale.

Trasaturile fiecarui individ il fac mai potrivit sau mai putin potrivit pentru un anumit loc de munca. Daca regulile societatii nu ne-ar limita posibilitatile sau daca nu ar interzice categoric anumite manifestari, daca morala ne-ar lipsi, cu siguranta multi dintre noi ar fi inclinati sa faca mai mult rau decat bine. Asadar, care sunt slabiciunile zodiei tale si in ce directie profesionala s-ar orienta latura ta negativa?

Berbec (21.03-20.04)

Energica si comunicativa, insa incapatanata si cu o dorinta acuta de a guverna, esti o persoana greu de inteles si, uneori, greu de urmat. Totusi, ai multi prieteni care te privesc cu admiratie si, chiar, cu respect. Nu reusesti de fiecare data sa obtii acea pozitie de lider recunoscut unanim, insa lupta pentru postul dorit nu se termina cu adevarat niciodata.

Cele mai mari defecte: lipsa rabdarii, impresia de superioritate, egoism.

Citește și:

Din cauza ca iti place sa ai putere (politica, sociala, forta de convingere) ai fi, probabil, avocatul mafiei sau dictator, astfel incat sa te invarti in cercuri cu persoane influente si sa poti manipula oameni grei ai societatii.

Taur (21.04-21.05)

De obicei, esti o persoana independenta si iti place ca cei din jur sa te vada ca fiind descurcareata, plina de energie si de idei. Din acest motiv, uneori tinzi sa fii falsa si sa pozezi in persoana care ai vrea sa fii. Uneori, iti ingropi propriile nemultumiri in mizeria altora: iti faci timp pentru a asculta si a raspandi barfe, pentru a vedea filme siropoase cu final tragic si pentru a te juca cu vietile altora.

Cele mai mari defecte: incapatanare, tendinta spre rutina, materialism.

Pentru ca cele enumerate mai sus duc cu gandul la manipulare, la profitul de pe urma altora si la placerea de a te implica in vietile private ale celor din jur, probabil ca, intr-o alta lume, ai fi paparazzo sau peste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc