Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce meserie dezonoranta ai avea intr-un univers paralel?

Nu ezita sa faci haz de cele mai evidente defecte ale zodiei tale.

Balanta (24.09-23.10)

Iti place sa traiesti in mai multe realitati in acelasi timp. Din acest motiv, esti o mare admiratoare a oricarei forme de arta, orice te poate ajuta sa evadezi din realitatea celorlati: literatura, pictura, muzica. Orice! De asemenea, incercand sa faci intotdeauna alegerea cea mai buna, pierzi multe oportunitati si te ratacesti in lumile pe care le proiectezi incercand sa te decizi.

Cele mai mari defecte: dualitatea, nehotararea, lipsa de principii.

Iti place arta si iti place sa fii deasupra legii - totul ar fi mult mai usor (din punctul tau de vedere) daca ai putea schimba legile si ierarhiile. Cu siguranta ti-ar placea sa fii falsificator de arta sau mercenar.

Scorpion (24.10-22.11)

Esti inconjurata de o energie seducatoare, atractiva. Iti este usor sa te faci observata si nu te temi niciodata sa te afirmi. Chiar daca, uneori, nu esti sigura pe tine, acest moment de slabiciune este depasit cu usurinta daca vezi pe cineva mai slab alaturi sau daca primesti cuvinte de lauda.

Citește și:

Cele mai mari defecte: egoismul, individualismul, lacomia.

Iti place sa ii vezi pe cei din jur striviti sub forta mintii tale. Tocmai de aceea, ai incerca oricand sa fii talhar sau "operator” de alba-neagra.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc