Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce meserie dezonoranta ai avea intr-un univers paralel?

Nu ezita sa faci haz de cele mai evidente defecte ale zodiei tale.

Leu (24.07-23.08)

Nimic nu iti place mai mult decat sa ii faci pe ceilalti sa lucreze pentru tine. Adesea, pentru privilegiile tale, trebuie sa te lupti cu un berbec cel putin la fel de hotarat si de orgolios. De altfel, pentru tine nu exista motivatie mai buna decat concurenta.

Cele mai mari defecte: orgoliul, aroganta, lene.

Ti s-ar potrivi o functie politica sau rolul de recuperator, avand in vedere ca intotdeauna te preocupa mai mult bunastarea proprie decat cea a celor din jurul tau. Chiar daca intentiile iti sunt bune si cuvintele sunt, adesea, dintre cele mai imbucuratoare, dincolo de acestea se ascunde un egoism cras.

Fecioara (24.08-23.09)

Esti timida, insa in felul acela arogant, al mizantropului. Te crezi cumva superioara, motiv pentru care te indepartezi de majoritatea semenilor tai si te reorientezi spre necuvantatoare si stiinta. De cele mai multe ori, pui preocuparile profesionale inaintea celor sentimentale, cariera compensand, din punctul tau de vedere, viata personala.

Citește și:

Cele mai mari defecte: timiditate, perfectionism, spirit critic acut.

Daca ti-ai alege un alt job, un oricare alt job, ai fi om de stiinta cu interese meschine (ai crea substante si arme cu interesul bine determinat de a dauna societatii) sau clovn, dar ai fi motivul pentru care exista coulrofobia (teama de clovni).

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc