Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce meserie dezonoranta ai avea intr-un univers paralel?

Nu ezita sa faci haz de cele mai evidente defecte ale zodiei tale.

Varsator (21.01-19.02)

Iti place actiunea, dar iti plac si mai mult recompensele. Oamenii din jurul tau trebuie sa fie intotdeauna pregatiti sa fuga cu tine sau sa se desparta de tine. Esti imprevizibila, ceea ce adesea este o calitate, dar, dusa la extreme, poate fi cel mai greu de tratat viciu, mergand mana in mana cu narcisismul.

Cele mai mari defecte: ipocrizie, sarcasm, dualitate.

Cu siguranta ti-as placea sa fii politist corupt sau vanator de recompense, acestea fiind meserii care ti-ar permite sa iti faci de cap si sa iti joci toate mastile.

Pesti (20.02-20.03)

Intotdeauna pastrezi un aer de mister si de romantism in jurul imaginii tale, insa, uneori, ar trebui sa cobori de pe norisorul tau si sa acorzi mai multa atentie lumii in care traiesc ceilalti. S-ar putea sa ai multe de invatat, chiar si de la cei mai simpli oameni, iar prima lectie ar fi, probabil, controlul eului.

Citește și:

Cele mai mari defecte: emotivitate, manipulare, sado-masochism.

Daca societatea ar fi mai ingaduitoare, nu ai ezita sa fii maturatoare cu preocupari misterioase in spatiul privat sau camatar.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc