Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce meserie dezonoranta ai avea intr-un univers paralel?

Nu ezita sa faci haz de cele mai evidente defecte ale zodiei tale.

Sagetator (23.11-21.12)

Fiind putin sadica, iti place sa vezi cum sufera altii, care iti par tie favorizati. Nu te-ai da inapoi de la un rol de Robin Hood, insa recompensele, "partea ta", ar trebui sa fie considerabile. Iti place sa lucrezi de una singura, avand impresia ca ceilalti te incetinesc.

Cele mai mari defecte: impresia de superioritate, spirit de aventura dus la extreme, cinism.

Daca realitatea nu ti-ar impune sa lucrezi in spatele unui birou, ai fi spion sau braconier. Iti place prea mult adrenalina, iar intreprinderea unei actiuni interzise este cea mai buna reteta pentru senzatii tari, nu conteaza cine sufera de pe urma faptelor tale.

Capricorn (22.12-20.01)

Uneori, esti atat de dificila, incat nici macar tu nu te mai intelegi. Totusi, fiind destul de organizata si de constiincioasa te pui intotdeauna repede pe picioare. Iti place sa le dai celorlalti impresia ca esti mai puternica si mai inteligenta decat esti si te enervezi maxim cand planurile nu iti ies asa cum le vizionasesi tu.

Citește și:

Cele mai mari defecte: lipsa sensibilitatii, indiferenta, pretentii de superioritate.

Daca ti-ar lipsi dramul de omenie pe care inca il ai, cel mai probabil ar fi sa devii traficant de organe sau dealer de droguri. Iti place sa oferi semenilor tai sperante si visuri, dar iti place si mai mult sa ai de castigat din favorurile facute.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc