Setari Cookie-uri

Horoscop: Ce meserie dezonoranta ai avea intr-un univers paralel?

Nu ezita sa faci haz de cele mai evidente defecte ale zodiei tale.

Gemeni (22.05-21.06)

In ce priveste dorintele si aspiratiile tale, indiferent ca acestea tin de domeniul sentimental, de cel moral sau cel profesional, esti schimbatoare ca vantul. Daca ti se pare vreun moment ca cineva are ceva mai bun, vei dori sa ai si tu de indata. Esti dispusa oricand sa imparti orice, insa vei avea intotdeauna gandul ascuns de a cuceri si a controla totul.

Cele mai mari defecte: mandrie, cinism, atentie limitata.

Pentru tine, partenerii de joaca trebuie schimbati macar odata cu blugii, daca nu chiar odata cu lenjeria intima. Tocmai de aceea, profesia potrivita pentru tine intr-un univers paralel ar fi cea de prostituata sau de agent OPC corupt, care isi face rezerve pentru propriul beneficiu, punand in pericol sanatatea celor din jur. Poti vedea aceasta din urma parte ca o metafora si vei intelege tu!

Rac (22.06-22.07)

Citește și:

Ii manipulezi pe cei din jurul tau pozand intr-o persoana slaba si nesigura, care cere intotdeauna ajutorul (chiar si cand nu are nevoie), care isi plange intotdeauna de mila si care, totusi, nu este nici pe departe asa cum pare. Din cauza comportamentului tau, nu ai foarte multi prieteni apropiati, dar iti faci legaturi superficiale destul de des.

Cele mai mari defecte: emotivitate, nesiguranta, tendinta de a-ti plange de mila.

Iti place sa detii controlul asupra vietilor celorlalti, motiv pentru care le-ai alimenta viciile, fiind organizator de pariuri sau administratorul unui site matrimonial, pentru a recomanda combinatiile care ti se par potrivite.

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc