Setari Cookie-uri

Horoscop: Slabiciunile zodiei tale

Care sunt partile sensibile din psihologia zodiilor?

Zodia sub care te-ai nascut iti poate influenta destinul insa la fel de bine iti poate influenta anumite trasaturi de caracter si chiar starile de spirit. Poate ca iti place sa visezi cu ochii deschisi sau te enervezi din orice, uneori fara sa iti poti explica aceste obiceiuri. Iata care sunt sensibilitatile fiecarei zodii in parte.

Berbec

Incompatibilitate: Taur, Pesti

Berbecii sunt de regula oameni activi, conducatori innascuti si dornici de schimbare. Din pacate, nu au in vocabular cuvantul “prudenta” si se arunca de-a dreptul cu capul inainte.

Sunt competitivi pana la extrem si fac din orice o provocare. Sunt destul de instabili emotional si se aprind din te miri ce iar cand se infurie, nu le poate sta nimeni inainte! Se incapataneaza si greu poti sa-i faci sa-si schimbe opinia , chiar si atunci cand nu au dreptate.

Citește și:

Sunt sensibili la tot ce e frumos dar atunci cand se simt vulnerabili, fac tot posibilul sa ascunda acest lucru. Acumuleaza in ei tensiunea iar cand in sfarsit simt ca nu mai pot, se comporta irrational.

sursa foto: shutterstock

Taur

Incompatibilitate: Gemeni, Berbec

Nativii acestei zodii sunt oameni foarte discreti si introvertiti. Nu accepta ca cineva sa le invadeze spatiul intim si de regula, nu isi deschid casele pentru foarte multi oameni.

Atunci cand vine vorba de placerile lor, nu accepta ca cineva sa le desconsidere si nici nu tolereaza glumele facute la adresa lor.

Punctul lor cel mai sensibil este munca. Atunci cand eforturile lor sunt desconsiderate, ei vor fi sensibilizati pana la lacrimi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc