Setari Cookie-uri

Horoscop: Slabiciunile zodiei tale

Care sunt partile sensibile din psihologia zodiilor?

Leu

Incompatibilitate: Fecioara, Rac

Leii dar in special Leoaicele sunt romantici incurabili. Sunt extrem de sensibili atunci cand ceilalti le acorda atentie si se vor simti neglijati chiar si atunci cand nu au un motiv serios. In dragoste, pot fi parteneri incomozi deoarece au tendinta sa-si acapareze partenerul cu totul.

Orgoliul este punctul lor sensibil si se simt neindreptatiti atunci cand sunt criticati in public. Le plac atat de mult complimentele incat vor face orice sa le obtina de la ceilalti si sunt multumiti chiar si atunci cand laudele nu sunt meritate.

Fecioara

Incompatibilitate: Balanta, Leu

Fecioarele sunt fiinte practice si iubesc confortul. Nu se indragostesc foarte usor dar atunci cand o fac, se dedica trup si suflet partenerului. Tin foarte mult la familie si nu tolereaza sub niciun chip nici macar cele mai mici atacuri indreptate catre oamenii dragi lor.

Citește și:

Sunt impulsivi si traiesc potrivit momentului, uneori ajungand sa regrete acest lucru. Acorda o importanta sporita carierei si sunt ireprosabili in viata profesionala.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc