Setari Cookie-uri

Horoscop: Slabiciunile zodiei tale

Care sunt partile sensibile din psihologia zodiilor?

Varsator

Incompatibilitate: Capricorn, Pesti

Varsatorii pot da dovada uneori de nepasare si insensibilitate, mergand chiar pana la cruzime atunci cand altii au probleme. Ceea ce este foarte interesant la ei e ca aceasta nepasare alterneaza cu perioade de altruism dus la extrem. De aceea este foarte greu sa tii pasul cu un Varsator.

Nu vorbesc despre problemele lor si nici nu se asteapta ca altcineva sa le rezolve. Sunt de o independenta feroce si dispretuiesc oamenii care cer ajutor. In mod paradoxal, dupa ce bombane in barba, Varsatorii se vor ocupa de problemele altora ca si cum ar fi ale lor.

Pesti

Incompatibilitate: Varsator, Berbec

Cu siguranta, Pestii sunt cei mai sensibili nativi. Sunt blanzi, idealisti si visatori fara pereche. Au o imaginatie bogata si o intuitie care frizeaza paranormalul.

Sunt oameni fragili si din punct de vedere fizic, fiind predispusi la boli ale sistemului nervos. Sunt usor de influentat si pot cadea prada unor vicii.

Citește și:

Atunci cand oamenii le cer ajutorul, Pestii fac orice le sta in putere pentru binele semenilor. Sunt capabili sa se dedice atat de mult altora incat uita de propria persoana.


sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc