Setari Cookie-uri

Horoscop: Slabiciunile zodiei tale

Care sunt partile sensibile din psihologia zodiilor?

Sagetator

Incompatibilitate: Capricorn, Scorpion

Persoane sincere si sensibile, Sagetatorii se indragostesc usor si isi petrec foarte mult timp visand cu ochii deschisi. Sunt de asemenea firi extrem de generoase pana acolo incat fac cadouri prietenilor si familiei chiar si atunci cand au gauri serioase in buget. Detesta minciuna si cel mai rau lucru pe care il poti face unui Sagetator este sa il minti.

Sunt extrem de sensibili daca sunt acuzati de egoism sau atunci cand cineva din cercul profesional spune ceva de rau despre ei.

Capricorn

Incompatibilitate: Sagetator, Varsator

In ciuda aparentei, Capricornii ocupa locuri fruntase in zodiacul sensibilitatii alaturi de Scorpion, Rac si Pesti.

La prima vedere, ei isi controleaza foarte bine emotiile si nu amesteca placerea cu afacerile, cu atat mai putin la locul de munca. Daca ajungi sa ii cunosti bine, descoperi ca sunt fiinte extrem de sensibile si emotive.

Citește și:

Dureaza foarte mult sa convingi un Caprcorn sa-si deschida inima si sa se descarce. Acest lucru nu se intampla neaparat pentru ca sunt neprietenosi ci pentru ca le este foarte greu sa-si accepte adevaratele emotii.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc