Setari Cookie-uri

Horoscop: Slabiciunile zodiei tale

Care sunt partile sensibile din psihologia zodiilor?

Gemeni

Incompatibilitate: Rac, Taur

Gemenii au obiceiul sa-si schimbe destul de des parerea, insa o fac pe baza unor argumente serioase. Oamenii din jurul lor pot fi uneori debusolati de aceste schimbari si pot percepe Gemenii ca fiind ipocriti.

In fapt, nativii acestei zodii au o privire de ansamblu asupra oricarei situatii si vad toate versiunile unei povesti.

Uneori sunt suspiciosi, au impresia ca oamenii comploteaza mereu impotriva lor si interpreteaza gresit cuvintele altora.

Rac

Incompatibilitate: Leu, Gemeni

Originile si trecutul au mare importanta pentru Raci si pot avea mari probleme in viata daca sunt rupti brusc de acestea sau daca sufera o pierdere importanta in familie in perioada copilariei si adolescentei.

Este una dintre cele mai sensibile zodii si pot fi afectati de lucruri la care altii nu se gandesc. Uneori pot fi foarte impresionati de o carte sau de un film si vor izbucni in lacrimi.

Citește și:

Au nevoie de stabilitate pentru ca se adapteaza destul de greu la schimbarile majore. In dragoste, de cele mai multe ori dezvolta adevarate obsesii pentru parteneri.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc