Setari Cookie-uri

Horoscop: Slabiciunile zodiei tale

Care sunt partile sensibile din psihologia zodiilor?

Balanta

Incompatibilitate: Scorpion, Fecioara

Nativii in Balanta tin foarte mult la eticheta si la bunele maniere. Sunt firi tolerante si sociabile insa doar pana la un anumit punct. Au o incredibila memorie a zilelor de nastere, probabil tocmai pentru ca le plac lucrurile formale.

Cea mai mare jignire pe care o poti aduce unei Balante este sa uiti de ziua sa de nastere. Nu vor spune niciodata ca se simt prost dar vei simti cu siguranta dupa zambetul glacial, sec si politicos pe care il vor afisa.

Scorpion

Incompatibilitate: Sagetator, Balanta

Scorpionul este una dintre cele mai interesante dar si una dintre cele mai sensibile zodii. Cei nascuti sub acest semn au numeroase emotii pe care le tin in ei si exista doar foarte, foarte putini oameni care ar putea suporta toata aceasta avalansa emotionala.

Sunt actori foarte buni si nu arata ceea ce simt cu adevarat, cu atat mai putin cat de tare ii afecteaza lucrurile marunte. La un moment dat, acumuleaza prea multa tensiune si explodeaza violent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc