Setari Cookie-uri

Horoscop de iunie: Predictii astrale pentru zodia ta

Predictii astrale pentru toate zodiile in luna lui Ciresar

Prima luna de vara sta sub semnul bogatiei naturale si a abundentei vegetale. Este momentul potrivit pentru a-ti face planuri de vacanta dar afla intai ce au pregatit astrele pentru tine.

Berbec

Relatia ta amoroasa va trece printr-o perioada foarte buna, marcata in special de dorinta de comunicare. De aceea, vei avea parte de conversatii prelungite cu partenerul de viata, declaratii, confesiuni si schimburi intense de mesaje.

In iunie iti poti planifica mici excursii impreuna care vor fi pline de momente placute in doi. In acelasi timp, vei simti mai mult decat de obicei o nevoie mai mare de flirt si esti tentata sa experimentezi cateva lucruri noi. Dupa mijlocul lunii, dai dovada de instabilitate si ezitare pentru ca vei trece prin sentimente duale.

Pe plan profesional te asteapta o perioada aglomerata, plina de proceduri, initiative si decizii importante de luat. Din fericire, vei avea un discurs foarte convingator si vei primi sustinere pentru toate proiectele tale.

Citește și:

sursa foto: shutterstock

Taur

Luna iunie va fi una dintre cele mai frumoase perioade ale acestui an pentru ca te bucuri din plin de toata dragostea primita si oferita. Vei reusi sa gasesti un echilibru intre ratiune si sentimente, responsabilitate si romantism, simt practic si idealism. In ultimele 10 zile ale lui iunie ai toate sansele sa duci la final cateva proiecte mari la care muncesti de mult timp.

Te vei simti plina de entuziasm si optimism, vei avea curajul sa faci tu primul pas si sa pornesti intr-o aventura.

Aceasta luna se va dovedi de bun augur nu doar pe plan sentimental ci si profesional. Iti vei atinge foarte usor obiectivele si iti vei transforma un vis in realitate pentru ca partenerul tau de viata te va sprijini in demersurile tale.

Te vei face remarcata intr-o activitate care presupune munca de echipa si este foarte posibil sa primesti o promovare sau o marire de salariu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc