Setari Cookie-uri

Horoscop de iunie: Predictii astrale pentru zodia ta

Predictii astrale pentru toate zodiile in luna lui Ciresar

Sagetator

In iunie 2013 vei avea parte de evenimente importante, daca nu cumva de-a dreptul spectaculoase care iti vor schimba viata in bine.

Este o perioada in care puterea ta de atractie va fi absolut irezistibila si te poti indragosti la prima vedere. In orice caz, lasi deoparte toate prejudecatile si faci lucruri nebunesti in numele iubirii pe care o traiesti cu o pasiune dezlantuita.

Vei simti multe lucruri foarte intens insa trebuie sa ai grija, situatia poate scapa foarte usor de sub control. In anumite cazuri, atunci cand relatia este tensionata si se lovesc doua vointe puternice, ai putea sfarsi prin a te implica in conflicte puternice sau vei avea parte de o despartire dramatica.

Pe plan profesional, iti vei indrepta energia catre colaborare si proiecte de grup pentru ca de aici vor veni cele mai multe venituri pentru aceasta luna. Vei semna cateva contracte sau parteneriate noi iar cele vechi se vor finaliza foarte profitabil.

Citește și:

Capricorn

Iunie va fi o perioada de relaxare pentru tine in care te vei bucura de armonie. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, vei avea mare deschidere catre dragoste, pentru a primi sau oferi afectiune precum si catre colaborare, in general.

Venus este in casa cuplurilor acum alaturi de Mercur. Aceste planete favorizeaza comunicarea si stimuleaza interesul pentru noutate, adaptabilitate si flexibilitate. Prin urmare, este foarte posibil ca dragostea sa te ia prin surprindere.

Vei scapa de inhibitii si rigiditate, pentru ca zodia ta este cunoscuta pentru aceste trasaturi. Este foarte posibil sa legi o relatie cu cineva mai in varsta care va aduce un suflu nou in viata ta.

Conjunctia Venus-Mercur te va umple de bucurie , vei avea chef de viata si esti intr-o stare de spirit foarte buna. Desi anumite persoane din jurul tau te vor percepe ca fiind frivola, tu nu faci altceva decat sa te bucuri de viata si sa te relaxezi. In ceea ce priveste gurile rele, tot ce ai de facut este sa le ignori!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc