Setari Cookie-uri

Horoscop de iunie: Predictii astrale pentru zodia ta

Predictii astrale pentru toate zodiile in luna lui Ciresar

Balanta

Vei simti o nevoie acuta sa pleci in concediu sau intr-o simpla excursie. Da curs impulsurilor si iesi din oras. Ai mari sanse sa intalnesti astfel o persoana interesanta cu care vei incepe o poveste de dragoste.

Daca ai deja un partener, calatoriile vor fi un prilej bun pentru voi ca sa va apropiati mai mult. De asemeanea, este recomandat sa faceti mai multe lucruri impreuna, cum ar fi sa demarati un proiect profesional. Chiar daca de regula oamenii spun sa nu amesteci afacerile cu placerea, in acest caz pentru voi se va dovedi a fi benefic.

Singura problema care ar putea sa apara este ca ai asteptari prea mari de la partenerul tau, adesea nerealiste, iar acesta nu se va ridica la inaltimea lor.

In iunie, Soarele, Marte si Jupiter vor forma o triada care va fi benefica pentru tine atat pe plan profesional cat si intelectual. Superiorii tai vor fi foarte multumiti de eforturile tale si te vor rasplati pe masura. Acum este un moment bun daca vrei sa incepi un curs nou au orice alt proiect care te va stimula intelctual.

Citește și:

Scorpion

Orizontul tau se va largi in iunie si vor cadea multe bariere pe care ti le-ai ridicat singura. Nu este exclus sa pleci intr-o calatorie ca sa intalnesti o persoana draga pe care nu ai mai vazut-o de mult sau sa incepi o poveste de dragoste la distanta. Te vei bucura de mai multa libertate ca de obicei si vei prelua initiativa.

Vei avea o luna destul de aglomerata din punct de vedere profesional si vei fi implicata in afaceri, investitii sau alte tipuri de tranzactii. In orice caz, vei face multe drumuri legate de imprumuturi, datorii sau o mostenire neasteptata.

La locul de munca, vei da dovada de creativitate iar sefii tai iti vor testa limitele. Prin urmare, trebuie sa te astepti ca volumul tau de munca sa creasca. Din fericire, nu iti lipsesc resursele de energie si vei fi rasplatita cu o marire de salariu.

Pe 21 iunie, Soarele va intra in Rac iar aceasta pozitie va avea efecte benefice pe plan profesional asupra Scorpionului pana in 2016. Profita de sansele tale!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc