Setari Cookie-uri

Horoscop de iunie: Predictii astrale pentru zodia ta

Predictii astrale pentru toate zodiile in luna lui Ciresar

Leu

Iunie se anunta o luna destul de linistita pentru tine. Lucrurile vor ramane rutinare si nu se va intampla nimic semnificativ. Deocamdata. Nu te lasa pacalita, acesta ar putea fi calmul dinaintea furtunii.

Pe plan sentimental, te poate astepta o mare surpriza spre sfarsitul lunii. Dragostea va veni de unde nu te astepti sau relatia ta de cuplu se va imbunatati de la sine, fara un motiv evident. Pe de cealalta parte, vei simti ca nu ai control asupra vietii tale sentimentale, nu ai suficienta libertate de miscare sau iti pierzi obiectivitatea atunci cand vine vorba de decizii.

Vei demara cateva proiecte mai mici care se vor finaliza bine insa nu vor avea rezultate extraordinare. Poti obtine mai mult din ele daca reusesti sa atragi de parta ta cativa colegi de munca si lucrati in echipa. Vei avea mici probleme de sanatate in ultimele 10 zile ale lunii pentru ca te neglijezi si nu te odihnesti suficient.

Citește și:

Fecioara

Te asteapta o perioada buna, plina de dragoste si distractie in care sunt favorizate in mod special proiectele comune. Iti vei pastra obiectivitatea chiar si atunci cand te simti mai romantica iar acest lucru te va ajuta sa vezi lucrurile exact asa cum sunt. In relatia ta, vei gasi echilibrul intre afectiune, senzualitate si prietenie, cele trei ingrediente principale pentru un cuplu fericit.

Prietenii tai vor juca un rol foarte important. Daca esti singura, unul dintre ei ti-ar putea prezenta pe cineva cu care poti incepe o noua poveste de dragoste. In acelasi timp, daca apare un conflict in relatia ta amoroasa, ei vor fi cei care iti vor servi pe post de mediatori. Configuratia planetara iti va spori popularitatea si vei comunica mai usor cu prietenii tai sau colegii de munca.

Pe plan profesional vei pusa intr-o situatie foarte stresanta din care vei iesi cu bine daca reusesti sa-ti pastrezi calmul. Apeleaza cu incredere la oamenii din jurul tau pentru ca te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc