Setari Cookie-uri

Horoscop de iunie: Predictii astrale pentru zodia ta

Predictii astrale pentru toate zodiile in luna lui Ciresar

Varsator

Te simti pregatita trup si suflet pentru iubire! Vei avea numeroase oportunitati pentru a incepe o noua poveste de dragoste si trebuie sa-ti cumpanesti foarte bine decizia. Vei avea chef de aventura si o sa fii tentata sa experimentezi mai mult ca niciodata.

S-ar putea sa te angajezi intr-o poveste de dragoste plina de pasiune dar va fi bazata mai degraba pe simpla atractie fizica, fara obligatii si responsabilitati.

Daca esti deja intr-o relatie, in iunie poti redescoperi fiorul romantic si iti poti imbunatati viata sexuala.
Din punct de vedere profesional, vei gasi posibilitati pentru a-ti face munca mai usoara si mai placuta. In plus, iti vei mentine bunele relatii cu colegii sau subordonatii si veti face un schimb benefic de idei.

Atitudinea ta va fi optimista si increzatoare. Poate putin prea increzatoare si trebuie sa ai grija sa nu te expui la riscuri si pericole inutile.

Citește și:

Pesti

Luna nu va incepe prea bine pentru tine. In relatia de cuplu se vor strange frustrari si situatii tensionate care vor duce la blocaje emotionale. Cu toate acestea, nu trebuie sa-ti faci griji. Inconvenientele vor fi trecatoare iar restul lunii va fi armonios.

Incearca sa te relaxezi si sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul tau. Daca veti pleca undeva doar voi doi, veti avea ocazia sa va puneti in practica cele mai indraznete fantezii erotice.

La locul de munca te vei confrunta cu probleme de concentrare si coordonare astfel incat trebuie sa faci eforturi in plus petru a-ti duce la bun sfarsit sarcinile primite. Nu te grabi, nu face excese si invata sa fii mai prudenta. In caz contrar, vei face o greseala destul de mare care iti poate compromite pozitia.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc