Setari Cookie-uri

Horoscop de iunie: Predictii astrale pentru zodia ta

Predictii astrale pentru toate zodiile in luna lui Ciresar

Gemeni

Te asteapta o luna fierbinte! Marte se va situa in zodia ta si iti va potenta firea pasionala si sexualitatea. Dorintele tale vor fi de asemenea intensificate de pozitia planetei. Acest lucru se va reflecta pozitiv in viata ta de cuplu sau daca nu ai inca un partener, te va ajuta cu siguranta sa incepi o noua poveste de dragoste.

Mai mult de atat, Mercur, planeta care iti guverneaza zodia va fi in conjunctie cu Venus, patroana iubirii si a senzualitatii. Acest tandem isi va lasa amprenta asupra ta pe tot parcursul lunii.

Pe plan profesional, simti ca a venit timpul sa iei initiativa si sa demarezi cu mult curaj anumite actiuni pe care le-ai amanat. Prin urmare, te vor astepta mari impliniri in ceea ce priveste cariera. Acestea se datoreaza faptului ca Jupiter este inca in Gemeni.

Mare atentie, isi va lua aceasta pozitie extrem de favorabila pentru tine abia peste 11 ani! Daca ai un proiect la care visezi de mult timp, acum este momentul sa il pui in practica!

Citește și:

Rac

Ai trecut printr-o perioada dificila in acest an, in special in aprilie dar astrele te vor recompensa in iunie pentru rabdarea ta.

Venus va petrece destul timp in semnul Racului pentru a-ti influenta in bine viata sentimentala, cu atat mai mult cu cat acest anu nu a fost prea bun pentru tine din acest punct de vedere.

Farmecul tau personal va fi sporit si iti va creste puterea de seductie. Mai mult ca sigur, in aceasta vara vei cunoaste pe cineva care te va influenta in bine si poti incepe o poveste de dragoste. Sunt mari sanse ca aceasta relatie sa ajunga in fata altarului.

Din punct de vedere profesional, nu se vor schimba prea multe pana la jumatatea lunii. Incepand insa cu 15 iunie, activitatile artistice si creative vor fi potentate, prin urmare apare posibilitatea unei promovari sau a unei schimbari de cariera.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc