Setari Cookie-uri

Horoscop: Efectele hartii natale asupra sanatatii

Care sunt bolile la care este predispusa zodia ta?

Atunci cand iti consulti horoscopul, te astepti sa gasesti predictii despre cum iti va merge in zilele urmatoare sau vrei sa vezi cat de compatibila este cu persoana iubita. Dar stiai ca zodia in care te-ai nascut poate determina si afectiunile de sanatate la care esti predispusa? Iata care sunt problemele de care se pot lovi zodiile de-a lungul vietii.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt de regula persoane pline de vitalitate si energie. Bolile pe care le fac sunt trecatoare si nu dureaza prea mult. Sunt agitati mereu si gata de actiune. De aceea, sunt predispusi la insomnie.

Uneori se solicita psihic atat de intens inca pot dezvolta nevroze. Sunt persoane analitice si ganditoare, inzestrate cu o mare capacitate mentala. Din pacate, capul este punctul lor sensibil. Pe langa durerile de cap, acestia au sensibilitate dentara si probleme dermatologice.

Citește și:

foto shutterstock zodiac

Taur

Taurul domina mandibula, gatul si productia de insulina. Nativii lui nu sunt neaparat predispusi la boli anume pentru ca sunt echilibrati si nu se dedau niciodata la excese. Pot aparea insa cateva probleme cu greutatea corporala si toate celelalte neplaceri care pleaca de aici.

Au o sensibilitate aparte in zona gatului, unde pot face infectii. Atunci cand se incapataneaza prea tare si nu mai au grija de ei insisi, Taurii pot avea probleme cu urechile sau amigdalele.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc