Setari Cookie-uri

Horoscop: Efectele hartii natale asupra sanatatii

Care sunt bolile la care este predispusa zodia ta?

Sagetator

Se spune despre Sagetatori ca in ciuda naturii lor visatoare si filosofice, au si o latura sardonica, inveninata. Patronul lor, Jupiter, vegheaza asupra coapselor, a soldurilor si a ficatului. Daca echilibrul lor interior este perturbat, acestia vor avea mari probleme cu ficatul si bila, organe la care au o sensibilitate aparte.

Prin urmare, ei trebuie sa fie atenti la alimentatie si sa inlature factorii de stres. Mai mult de atat, trebuie sa isi supravegheze foarte bine pornirile malitioase ca sa evite acumularea de energii negative in jurul lor.

Capricorn

Nativii in Capricorn sunt guvernati de Saturn care patroneaza scheletul, dintii si incheieturile, in special genunchii. Ei sunt oameni determinati si ambitiosi dar aceste insusi ale lor pot duce la incapatanare.

Bolile de care sufera ei tin foarte mult si de starea de spirit dar sunt influentate si de schimbarile anotimpurilor. Prin urmare sunt predispusi la depresii si astenii. In acelasi timp, pot face artrita si osteoporoza daca nu isi incetinesc ritmul de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc