Setari Cookie-uri

Horoscop: Efectele hartii natale asupra sanatatii

Care sunt bolile la care este predispusa zodia ta?

Balanta

Balantele sunt dominati de planeta Venus, cea care controleaza rinichii si functia vezicii urinare. De aceea, ei pot avea probleme la sistemul urologic. Nativii in zodia Cumpenei pot avea si dureri de spate.

De aceea, trebuie sa se fereasca de curent si sa fie intotdeauna bine imbracati, ca sa-si protejeze zona lombara. In cazuri mai rare, Balantele pot avea necazuri din cauza ficatului sau a bilei, prin urmare trebuie sa aiba o alimentatie echilibrata si sa nu faca excese cu alcoolul.

Scorpion

Barbatii si femeile nascute in Scorpion au o forta erotica fantastica si stapanesc rectul si sistemul de reproducere. Acesti nativi sunt cuceritori de performanta dar se indragostesc foarte greu. Atunci cand o fac, sunt foarte posesivi si gelosi, prin urmare vor acumula multa energie negativa.

Aceasta se va rasfrange in primul rand asupra organelor de reproducere dar si asupra prostatei. Prin urmare, ei trebuie sa aiba grija sa isi protejeze aceste zone si sa nu faca exces cu energia lor sexuala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc